Vrouwen versieren voor vrouwen

By 28 juni 2022 december 7th, 2022 Geen categorie
Het boekomslag van 'Vrouwen versieren voor vrouwen'

Vrouwen versieren voor vrouwen

Een mooi voorbeeld van een opvallend omslag én één in lijn verzorgde opmaak van het binnenwerk wat het verhaal nog beter tot zijn recht laat komen. Het omslag en binnenwerk van ‘Vrouwen versieren voor vrouwen’ maakten wij voor Bertram + de Leeuw.

Veel vrouwen vinden vrouwen benaderen doodeng. Het gevolg: niemand neemt initiatief. Zo gaan er veel kansen op vrouwen­liefde verloren. Zonde! En bovendien totaal onnodig. Deze gids geeft je inzicht in de werking van aantrekkingskracht en navigeert je door het vrouw-vrouw datingoerwoud naar de prinses op het witte paard.

Leer hoe je beter wordt in flirten, versieren en daten met vrouwen en hoe je de aantrekkelijkste versie van jezelf wordt.

Het hele versierproces is van A tot Z voor je uitgeschreven in herkenbare situaties, veelvoorkomende problemen en persoonlijke anekdotes. Van aanspreken tot zoenen, van flirten tot een telefoonnummer regelen en van daten tot verkering vragen. Kom in actie, vind die leuke partner of scharrel(s) en krijg een geweldig liefdesleven.

Eline Zegers (1988) kwam na haar rechtenstudie aan de Universiteit Utrecht uit de kast. Ze had weinig succes in de liefde, omdat flirten en daten met vrouwen ingewikkelder bleek dat ze dacht. Voor een beter liefdesleven verslond ze boeken, blogs en filmpjes over aantrekkingskracht. Ze bracht deze in de praktijk in het uitgaansleven en de gay scene. Inmiddels is Eline ervaringsdeskundige in flirten, daten en versieren en geeft ze individuele datingcoaching.