Onderweg-naar-jezelf
Young-scientist-vakantieboek
Verrukkelijk-Vegan-bakken
Filosofie-doeboek
hart hormonen overgang vrouw boek omslag janneke wittekoek dorenda van dijken villa grafica

Boek ontwerpen

Ben je op zoek naar een ontwerper voor je boek, of wil je een boek ontwerpen? Bij Villa grafica ontwerpen we boekomslagen én verzorgen we het binnenwerk. Ons team met ervaren ontwerpers gaat aan de slag om het gewenste resultaat te leveren. We maken het boek zoals jij dat wil en zorgen ervoor dat je boek er professioneel uit komt te zien en voldoet aan de meest recente eisen. Met onze jarenlange ervaringen met uitgevers zoals: Kosmos, VBK, Karakter, AnkhHermes, KokBoekencentrum en met nauwe samenwerkingen met diverse drukkerijen weten wij hoe we jouw omslag op de beste manier kunnen afleveren.

Don’t judge a book by it’s cover

ik-ben-geen-man!
ren-je-zen

Volgens het bekende gezegde mag je een boek niet beoordelen op haar omslag. Toch kan een goed ontworpen boekomslag bijdragen aan het succes van een boek. Een goed ontwerp moet namelijk:

  • Aandacht opeisen. Er zijn ontzettend veel boeken. Om ervoor te zorgen dat je boek er tussenuit springt is het dus belangrijk dat je omslag opvalt. Dit betekent niet direct dat het een felle omslag nodig heeft, maar wel dat je de juiste doelgroep aanspreekt. Je zou kunnen zeggen dat je aan de kaft van het boek moet kunnen zien of je het zou willen lezen.
  • Nadat een boek de aandacht heeft getrokken moet ook de boodschap duidelijk overkomen. Het is daarom belangrijk dat de leesbaarheid goed is. Voor zowel het omslag als het binnenwerk zorgen wij voor mooi beeld en de perfecte typografie, zodat jouw boek fijn leest en overkomt.

Nieuwsgierig geworden?